Taller de Panets de Sant Jordi
Tota festivitat té les seves receptes associades. Què seria d'una celebració sense un bon mos d'alguna cosa ben gustosa que portar-se a la boca?
El pa de Sant Jordi és un pa de festes molt típic a Barcelona que té forma de pa de pagès i la particularitat d'estar enriquit, a bandes alternades, amb formatge i amb sobrassada, de manera que en tallar les llesques, aquestes queden amb el dibuix de les quatres barres catalanes de la senyera. Alguns dies tradicionals en què es menja i se sol trobar a totes les fleques són el dia de Sant Jordi, la Diada de Catalunya i la Festa Major de Barcelona. Va ser inventat pel forner barceloní Eduard Crespo i difós pel Gremi de Flequers de Barcelona a la dècada de 1980.
Ja tens la rosa i el llibre pel Sant Jordi d'enguany? Apropa't al Cívic i aprèn a fer el pa de la Diada!
Quan: Dimarts 23 d'abril de 10 a 12:30h
On: Centre Cívic del Besòs i el Maresme
Inscripció gratuïta aquí