Espais de trobada per a grans dones

Dijous
De 10 a 12h

05/10/2017 > 30/11/2017
Preu: Gratuït

Et proposem els Espais de trobada per a grans dones, plenes d'experiències i de saviesa, un projecte que es portarà a terme a cada barri del Districte de Gràcia després que sortís escollit en la votació dels pressupostos participatius dins de l'àmbit de dones, feminismes i diversitat sexual.

Espais de trobada per a grans dones és un cicle de 8 activitats participatives, lúdiques, creatives, de reflexió i intercanvi dinamitzades per l'entitat Candela (www.candela.cat), que combinen eines expressives, audiovisuals, plàstiques i terapèutiques amb perspectiva de gènere.

Al llarg de les activitats abordarem la socialització de gènere, les desigualtats de gènere que ens afecten com a dones, els usos del temps de les dones o la re-valorització de les cures, sempre reforçant l'autoestima, el reconeixement als recorreguts vitals de totes les participants i l'enfortiment de les xarxes de dones al barri com a claus de l'apoderament. I com a resultat d'aquest viatge farem una creació col·lectiva amb tots els nostres sabers.

 

Dates: Dijous 5, 19, 26 d'octubre; 2, 9, 16, 23, 30 de novembre de 10 a 12h.

 

Per tal de realitzar la inscripció, contacteu amb el centre cívic!

Inici d'inscripció: 26/07/2017

Compartir