Cicle de cinema familiar: El Kinosaure Ambulant

De 17.30h a 19h

26/10/2018 > 20/12/2018
Preu: Gratuït

Divendres 26 d'octubre a les 17.30h

BOSCOS PLENS DE SORPRESES! El so i el doblatge
En aquesta primera sessió el Kinosaure ens transporta a les músiques, sons i veus que fan els boscos. Primer veurem una pel·lícula que passa al Bosc de Haquivaqui (El bosc de Haquivaqui, Rasmus A Sivertsen, Noruega, 2016) i ens fixarem en les cançons per aprendre com es fa el doblatge d’una pel·lícula i posar-ho en pràctica! Tot seguit ens endinsarem en un altre bosc de la mà del curt One, two, tree (Yulia Aronov, França, 2014) per descobrir que els sons i les músiques també poden explicar històries sense la necessitat de la veu i jugar a reconèixer els sons dels animals del bosc.

Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia: ccelcoll.inscripcionscc.com

kinosaure_1.png

Dijous 22 de novembre a les 17.30h

BLANCA I FREDA COM LA NEU! Els colors al cinema
En aquesta sessió el Kinosaure ens convida a endinsar-nos a l’hivern i els seus paisatges nevats. Amb el curt Neu (Antoine Lanciaux i Sophie Roze, França, 2015) coneixerem una família inuit i veurem com les diverses llengües del món han creat paraules per referir-se a la neu o el fred.
Seguirem la nostra ruta amb un fragment de L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta (Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre, França, 2008) que ens farà pensar què fem en cada estació de l’any i observar què fan els animals quan fa fred: alguns hivernen al seu cau!

 Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia: ccelcoll.inscripcionscc.com

Dijous 20 de desembre a les 17.30h

FANTASMES I MONSTRES, QUIN RIURE! La llum i les ombres
En aquesta sessió el Kinosaure ens porta unes històries que parlen d’una cosa molt important: de la llum i les ombres! Amb Laban i Labolina (Per Åhlin, Suècia, 2006) veurem com es pot jugar amb les ombres per a explicar històries i quina relació tenen amb l’origen del cinema.
Amb El diari de la Florentina (Janusz Martyn, Anna Wroblewska-Dzwoniarek i Dorota Ciesla, Polònia,2 014) jugarem a dibuixar i transformar les nostres pròpies ombres, mentre que la Molly d’El regal de la Molly Monstre (Ted Sieger, Alemanya-Suècia-Suïssa, 2015) ens ensenyarà que de l’ombra i de la foscor, no n’hem de tenir por!

 Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia: ccelcoll.inscripcionscc.com

On: Centre Cívic El Coll-La Bruguera

Compartir