La Cuina del Món

Enguany La cuina del Món celebra el seu 15è aniversari. Des d'A taula! Cicle de cultura i gastronomia us convidem a participar en les activitats de celebració durant el mes de setembre.

Exposició: HISTÒRIA D’UN PROJECTE: 15 ANYS DE LA CUINA DEL MÓN

Del 8 de setembre a l’1 d’octubre

Inauguració dijous 8 de setembre a les 19.30 h amb concert a càrrec de Piero Pesce a les 20 h

A càrrec de Coordinadora d’Entitats del Poble-sec

Aquesta exposició vol celebrar i descriure els primers quinze anys d’activitat de La Cuina del Món, un projecte sociolaboral i cultural amb la gastronomia com a eix vertebrador impulsat pel districte de Sants-Montjuïc i adreçat a persones estrangeres i/o en risc d’exclusió. Quinze anys durant els quals aquest projecte ha anat adaptant-se als canvis socials i les noves tendències, esdevenint un observatori privilegiat del barri del Poble-sec i a la vegada un referent pel que fa a la cuina internacional a la ciutat de Barcelona.

Lloc: Centre Cultural Albareda

ORQUESTRA AFRICANA DE BARCELONA

Divendres 16 de setembre, a les 20 h

Concert

Lloc: Centre Cultural Albareda

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE "LA CUINA DEL MÓN"

Dilluns 19 de setembre a les 19 h

Si vols participar a la propera edició de La Cuina del Món pots venir a la presentació a rebre informació. Un curs mediterrani amb condiments ben internacionals.

Lloc: Centre Cultural Albareda

Activitat infantil: Llepafils

Dimarts, 27 de setembre a les 17.30 h

En Lluïset no vol menjar res de res! Només patates fregides!

Els seus dos cuiners particulars en Llòfia i l’Olivia li han de tenir l’àpat a punt i fer-lo esmorzar, dinar i sopar! Els dos cuiners n’estan fins al capdamunt i ja no poden més: “Si avui no menja, pleguem!” Però avui, avui serà diferent, en Llòfia tindrà una gran idea: i si deixen entrar el menut a la cuina? I si participa de la màgia i l’alquímia dels fogons?... Pot ser tot un espectacle! Potser d’aquesta manera... potser així... així: potser sí! Recomanat per a totes les edats.

A càrrec de Cia. Teatre al detall

Lloc: Centre Cívic El Sortidor

 

Compartir