Fermentación espontánea

Dijous
De 19 a 21h

23/11/2017
Preu: Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia

Fermentación espontánea és un documental sobre el vi natural a Espanya dirigit per Clara Isamat, fotògrafa i sommelier. Està basat en el llibre “Raíces del vino natural, un año de viña” (Sd. Edicions, 2016), premiat en tres ocasions i escrit per ella mateixa fruit d’un viatge per la vinya de nord a sud del país. Recull les reflexions, motivacions i inquietuds d’onze productors de vi natural i les opinions de reconeguts sommeliers sobre la relació del vi natural amb el consumidor. Va rebre el Premi Collita al millor treball documental 2016 en el festival Most de Vilafranca del Penedès.

Es presentarà i projectarà el documental de la mà de la directora. Hi haurà espai per al debat acompanyat d’un tast de vins d’una de les productores protagonistes al documental.

Aquesta activitat forma part del cicle La cultura del vi.

Conductor de l'activitat: A càrrec de Clara Isamat, directora de la pel·lícula

Inici d'inscripció: 01/09/2017

Compartir