La pastisseria biològica i vegana (ECO i V)

Dimecres
De 19.30 a 21h

31/01/2018
Preu: Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia

En aquesta xerrada es parlarà de l’elaboració de dolços a partir de productes frescos, ecològics i d’origen vegetal. L’exemple de Gisela, una de les primeres pastisseries veganes d’Europa, servirà per veure com es pot treballar en el món de la rebosteria mentre s’aposta per la salut nutricional i per una responsabilitat vers el benestar del planeta. La seva proposta és la producció i el consum de dolços sense additius, aromatitzants, ni conservants, que s’adapten a dietes diverses: sense gluten, sense sucre, sense llevats o sense lactis, entre altres opcions.

Xerrada i tast a càrrec de Gisela Izard, de Gisela, Pastelería Biológica y Vegana

Conductor de l'activitat: A càrrec de Gisela Izard, de Gisela, Pastelería Biólogica y Vegana

Inici d'inscripció: 11/12/2017

Compartir