Fonaments de la cuina: Fruites i verdures (ECO i V)

Dimarts
De 19.30 a 21.30h

22/05/2018 > 12/06/2018
Preu: 39,78€. Suplement per a ingredients:14€

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs, nespres, prunes i peres. Directes de l'hort també arriben al mercat faves, pèsols, tirabecs, espàrrecs, endívies, bledes i espinacs.

Explicarem com triar-les a l'hora de comprar, com s'han de conservar, netejar i preparar; i quina és la cocció adequada per aconseguir el millor gust, textura i aspecte visual.

Parlarem de les propietats nutricionals i de la importància del seu consum per seguir una alimentació saludable i equilibrada. A cada sessió cuinarem entrants, plats principals i postres amb les fruites i verdures fresques de primavera com a protagonistes. Tots els ingredients seran de temporada, de proximitat i ecològics.

Professor/a: Maria Alcolado

Inici d'inscripció: 21/03/2018

Compartir