Fonaments de la cuina: Cereals integrals (ECO i V)

Dimarts
De 19.30 a 21.30h

04/12/2018 > 11/12/2018
Preu: 19,89€. Suplement per a ingredients: 9€

 

En aquest taller parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Explicarem on podem comprar gra de qualitat, si s'ha de rentar, el tipus de cocció més adient per a cadascun d'ells i algun truc per aconseguir els millors resultats a taula. També com els podem conservar i congelar, un cop cuinats, per facilitar-nos el dia a dia. Parlarem de les seves propietats nutricionals i de la importància del seu consum per prevenir malalties cròniques com obesitat, diabetis, colesterol i patologies cardiovasculars.

Prepararem plats vegetarians basats en verdures i hortalisses incloent-hi arròs integral, quinoa, mill, fajol, polenta, amarant, flocs de civada, entre d'altres. Tots els ingredients seran de temporada, de proximitat i ecològics.

 

Professor/a: Maria Alcolado

Inici d'inscripció: 30/08/2018

Compartir