La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat

Dimarts
De 19 a 21h

06/11/2018 > 13/11/2018
Preu: Suplement per a ingredients: 3€

 

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació a les transformacions del nostre cos i sobre què o com hem de menjar. Aquesta trobada vol ser un espai per al diàleg sobre dubtes i qüestions entorn l’alimentació i la maternitat.

Seran dues sessions que s’estructuraran entorn a una xerrada sobre l’anàlisi dels discursos mèdics i socials, sobre la pròpia percepció dels canvis corporals i la toxicitat en els aliments. En la segona sessió, a través d’un taller de cuina, compartirem aliments per entendre i viure la dimensió social i afectiva de l'alimentació i la importància dels vincles familiars i d’amistat durant aquestes etapes.

 

 

Cicle a càrrec d’Úrsula Verthein i Maria Clara Prata Gaspar de l’Observatori de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona

 

Professor/a: A c+arrec d'Úrsula Verthein i Maria Clara Prata Gaspar de l'Observatori de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona

Inici d'inscripció: 30/08/2018

Compartir