PARK(ING) DAY

Divendres
De 10 a 20h

21/09/2018
Preu: Entrada lliure

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que té lloc a diverses ciutats de tot el món. Es tracta d’una acció de ciutat performativa, educativa i reivindicativa, on diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de manera temporal places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic. Amb doble objectiu, reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient, per retornar els carrers a les persones, i limitar la presència dels cotxes.

A càrrec de la BACC (Bicicleta Club de Catalunya), Espai egg, Bear on bike, Dibuja y Pedalea, Baixem al carrer i Escacs Club Comtal. En col·laboració amb el Centre Cívic El Sortidor 

Vine a treure suc a la bicicleta!

De 10 a 13h

Vine a pedalejar a la bicicleta estàtica que fa smothies! Aprofitarem la teva força cinètica per fer sucs naturals! Tasta aquest maridatge perfecte de salut i esport.

A càrrec de Espai egg

 

En forma de rodes

A les 11h

En forma de rodes consisteix a fer exercici físic en grup de persones grans amb mobilitat reduïda i voluntaris/voluntàries. S’adrecen a persones grans amb mobilitat reduïda. Hi poden participar persones grans amb acompanyants, ja siguin familiars o altres professionals, o voluntariat, si s’escau. A més d’activitat física moderada, també hi treballem les emocions, la comunicació, les relacions a través de la música i dansa, en un ambient de confiança, respecte i bon humor.

A càrrec de Baixem al Carrer

 

Taller d'il·lustració amb infants

De 16 a 18.30 h

Vine a dibuixar la teva bicicleta! Com te l’imagines? sense pedals, amb motor, amb ales, amb una sola roda? Expressa’t i deixar volar la creativitat amb aquest taller familiar.

Taller de dibuix creatiu amb la il·lustradora i ciclistaKarin Du Croo

 

Taller d’escacs

A partir de les 18.30h

Vols participar en una de les modalitats més frenètiques dels escacs? Els Escacs Comtal Club del Poble-sec ens conviden a fer unes partides ràpides. Tant si saps jugar a escacs com si en tens curiositat, vine a gaudir de les espectaculars partides llampec.

A càrrec d’Escacs Comtal Club

 

On: Av. Paral·lel, 122

Compartir