Fonaments de la cuina: Llegums (ECO i V)

Dimarts
De 19 a 21.30h

26/03/2019 > 02/04/2019
Preu: 24,87€. Suplement per a ingredients: 9€

 

Parlarem de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Explicarem on podem comprar gra de qualitat; com s'ha de rentar, remullar i germinar; el tipus de cocció més adient per a cadascun i algun truc per aconseguir els millors resultats a taula. També de la manera com els podem conservar i congelar, un cop cuinats, per facilitar-nos el dia a dia. Parlarem de les seves propietats nutricionals i de la importància del seu consum per prevenir malalties cròniques com obesitat, diabetis, colesterol i patologies cardiovasculars.Prepararem plats vegetarians basats en verdures i hortalisses incloent-hi cigrons, llenties, mongetes i fesols, entre d'altres. Tots els ingredients seran de temporada, de proximitat i ecològics.

Inscripcions online: https://goo.gl/caXQtz.

 

 

Professor/a: Maria Alcolado

Inici d'inscripció: 10/12/2018

Compartir