La veu en moviment

Dimecres
De 19 a 20.30h

02/10/2019 > 04/12/2019
Preu: 52,64€

 “La veu està íntimament lligada al nostre cos i emocions. Des del plor del naixement fins al crit de la mort. És expressió, és comunicació, cap a fora alhora que també és una clau per a l'interior.”
Aquest taller està dirigit a persones sense experiència vocal, que vulguin començar un nou camí de coneixement dels seus límits i de les seves pròpies possibilitats. La tècnica utilitzada a totes les sessions és estimulant, provocativa, fisicovocal, amb un marcat èmfasi on cada veu és única. El seu interès resideix a ampliar la gamma de registres i colors vocals, aprofundint en els greus i aguts, aprendre les bases de la tècnica del cant per a poder alliberar-se de bloquejos i vergonya. El treball dins l’aula és grupal i individual per a aprofundir el potencial vocal de cada veu.

A cada sessió es treballaran cançons en grup en concret (pop, rock, jazz, tango, flamenc) centrant l'atenció sobre els bloquejos del cos, tant emocionals com vocals, aplicant exercicis d'escalfaments vocal i corporal i tècniques de respiració i relaxació.

Inscripcions online: http://bit.ly/2kzS4tF

 

Professor/a: Cristina Escolà

Inici d'inscripció: 02/09/2019

Compartir