Espècies i condiments a la cuina

Dimarts
De 18.30 a 21.30h

14/05/2019
Preu: 14,92€. Suplement per a ingredients: 5€

Quan parlem de la cuina amb espècies pensem en sabors, colors i aromes, però les espècies tenen un potencial major, i es que són també grans aportadors de salut. De fet tenen múltiples propietats antioxidants, ajuden a la reparació cel·lular, a la desintoxicació de l’organisme, a la bona digestió i reforcen el sistema immunològic. Coneixerem els usos i les propietats de les diferents espècies, com la cúrcuma, el fonoll, la fava tonka, la canyella i les diferents varietats de pebres i aprendrem a utilitzar-les per condimentar els plats de primavera i deixar de banda els potenciadors de sabor i els productes processats.

 

Inscripcions online: http://bit.ly/2UibwHi.  

Professor/a: Carmen Simón

Inici d'inscripció: 25/03/2019

Compartir