Cuina veneçolana

Dilluns
De 18.30 a 21.30h

03/06/2019
Preu: 14,92€. Suplement per a ingredients: 6€

Els sabors, les olors, les receptes i el tipus de preparacions a la cuina ens remeten directament als nostres orígens, també en una mateixa cultura. En aquesta ocasió, ens aproparem a la realitat veneçolana amb el testimoni d’Izquel, que ens parlarà de la seva experiència migratòria i de la seva terra natal, mentre cuinem alguns dels plats més característics d’aquest país llatinoamericà. Aprendrem a fer cachapas i a farcir-les amb els ingredients més adequats, coneixerem les caraotes i com cuinar-les i farem un quesillo de coco, el dolç per excel·lència en les celebracions veneçolanes.

Izquel forma part de l’associació Abrazo Cultural que promou activitats i tallers impartits per persones de països en conflicte.

Inscripcions online: http://bit.ly/CuinaVeneçolana. 

Professor/a: Izquel Ojeda de l'Associació Abrazo cultural

Inici d'inscripció: 25/03/2019

Compartir