Tasta la tardor: L'albergínia i el codony

Dijous
De 18.30 a 21.30h

07/11/2019
Preu: Gratuït. Suplement per a ingredients: 5€

Durant la tardor podem gaudir de l’albergínia, una de les hortalisses reines de l’estiu i de la cuina mediterrània. Baixa en calories i molt rica en potassi, fibra i substàncies antioxidants, la podem trobar de color blanc, morat, porpra, a ratlles i fins i tot ataronjades, i amb forma ovalada, ovoide o rodona. L’altre protagonista serà el codony, present al mercat durant pocs mesos, tot i que és perfecte per fer-ne conserva i gaudir-ne tot l’any. Destaca per la seva abundància en fibra (pectina i mucílags), àcid màlic i tanins astringents i potents antioxidants. Cuinarem plats saludables com aperitius, cremes per untar i allioli, un plat principal i un plat dolç. Tots els ingredients seran de temporada, de proximitat i ecològics.

 

Professor/a: Maria Alcolado

Inici d'inscripció: 02/09/2019

Compartir