Espirulinaires i microalgues a la cuina

Dimecres, a les 18.30h

11/12/2019
Preu: Gratuït. Suplement pel tast: 3€

 

Xarxa Espirulina és un col·lectiu que promou el cultiu domèstic de l’alga espirulina, defensant-la i fent difusió dels seus beneficis, i rebutjant les tendències del mercat a comercialitzar-la a un cost alt, creant un producte d'elit moltes vegades amb menys qualitat de la que aparenta. Farem una revisió històrica d’aquesta alga i en coneixerem els beneficis i contraindicacions demostrades científicament. Veurem com el moviment d’espirulinaires va a l’alça i quines són les condicions per poder cultivar-la a les nostres llars. Finalment, en farem una degustació, identificarem la qualitat de cada tipus d’alga i agafarem idees de com introduir-la a les nostres receptes.

 

Professor/a: Xarxa Espirulina, amb Joan Solé, enginyer industrial

Inici d'inscripció: 02/09/2019

Compartir