Alimentació i residus

Dimarts
De 18.30 a 19.45h

10/12/2019
Preu: Gratuït

 

FOOD CITY. Feast of the Five Boroughs

En un passat no gaire llunyà, tots els aliments eren locals. Si no els conreaves tu mateix o no els trobaves, no menjaves. Avui els nostres aliments són hiperglobals: estiguis on estiguis, pots accedir al menjar de qualsevol racó del món. Com seria el retorn a l’hiperlocalisme avui dia, ara que més de la meitat de la població mundial viu a les ciutats? En Food City: Feast of the Five Boroughs, els cineastes Matt i Lars s'esforcen —desafiant-se a si mateixos— per aconseguir servir un menjar de quatre plats per a vuit persones utilitzant només ingredients conreats o recollits en els cinc barris de la ciutat de Nova York.

VOSE 20’

LA OTRA MEDIA NARANJA

Dos personatges mexicans fan una recerca per revelar la veritable situació del desaprofitament d'aliments que ocorre a la ciutat de Mèxic. Exploraran les etapes del procés del menjar fins a arribar a les mans del consumidor, on intentaran descobrir l'origen de la problemàtica i així exposar una solució viable per a la gent. Ho aconseguiran?

VO castellà 15’

RECOLECTANDO UN MUNDO MEJOR

El desaprofitament d'aliments és una situació dramàtica. Davant d’això, un grup de persones i organitzacions diverses actuen per revertir aquesta problemàtica.

VO castellà 12’

 

Conductor de l'activitat: A càrrec de CLAQUETA I ACCIÓ en el marc del Festival Internacional de Medi Ambient (FICMA)

Inici d'inscripció: 02/09/2019

Compartir