Balandra. Cicle d'arts escèniques

BALANDRA

Des del Centre Cívic El Sortidor es dóna suport a grups de creació oferint-los l’espai,  la infraestructura, la comunicació i el suport tècnic necessaris per dur a terme la seva creació i donar-la a conèixer. Aquest suport es materialitza en la cessió d’espais a canvi d’una contraprestació.

Balandra és un projecte del Centre Cívic El Sortidor que té com a objectiu fomentar la creativitat escènica i facilitar el desenvolupament dels projectes artístics per fusionar la creació i difusió de la cultura i oferir el Centre Cívic com un espai obert i cultural de referència al barri i a la ciutat.

Aquest projecte neix de la necessitat d’oferir el suport de creació amb format de residència de fins a un any de durada i ofereix una convocatòria oberta a la ciutadania perquè hi pugui accedir. Balandra està obert a totes les persones, companyies, entitats i col•lectius que  presentin un projecte de qualsevol disciplina artística dins del camp de les arts escèniques.

El projecte es concretarà amb el programa de creació i exhibició dels projectes creatius, que té com a finalitat la creació d’una  programació cultural trimestral escènica. 

On: Centre Cívic El Sortidor
Adreça: Plaça del Sortidor, 12

Telèfon: 934434311
Email: ccelsortidor@bcn.cat

Compartir