Sala Stripart
Art jove emergent

10/01/2019 > 05/02/2019
Preu: Entrada gratuïta

La sala Stripart està dedicada al foment de la creació emergent, oferint als artistes menors de 35 anys i que han participat en la Mostra d'Art Jove Stripart, l'oportunitat de realitzar una exposició individual. 

 

PANG! Transmutacions sonores

Il·lustració i música a càrrec de Dave M.G.

Del 10 de gener al 5 de febrer de 2019

 

Projecte pedagògic, d'experimentació i recerca que té com objecte d'estudi la partitura musical i busca formes alternatives a la notació estàndard tradicional.

 

"El meu treball se centra en la vinculació i les possibles correspondències que pot haver-hi entre la narrativa visual i el so. Com a statement vital prenc cereals cada matí, porto barret des de la tardor fins a la primavera i apunto en un Word tots els cafès que em prenc. En el meu tarannà artístic tots els projectes en els que hi participo acaben esdevenint un zig zag entre el treball col·laboratiu i el treball individual, fet que em porta a fer reunions on es pren cafè i per això els apunto. Seria bo mencionar que la meva eina principal de treball és el dibuix i alhora és el motor que em permet expandir-me a altres disciplines com ara poden ser la música, l'escultura o la teoria... I et preguntaràs, que té a veure tota aquesta parrafada amb la meva pràctica artística? Com a resum et diria que tot projecte porta una grafia implícita i l'acció d'enregistrar-ho genera un so únic".

 


 

Activitat paral·lela: 

JAM! PANG!

Dimecres 30 de gener de 19h a 21.30 h

 

Consistirà en una sessió d'improvisació col·laborativa a partir de les partitures de notació gràfica (Pangs!) exposades a la sala Stripart. Es durà a terme a la sala d'actes del CC Guinardó i serà en acústic, encara que podeu portar amplificació si ho desitgeu. Ens veiem el 30 de gener a les 19:00h amb els vostres instruments i moltes ganes de tabola.

 

Preu: gratuït

On: Sala Stripart

Web: https://deiffmg.com/

Compartir