Sala Stripart
Art jove emergent

08/11/2018 > 10/12/2018
Preu: Entrada gratuïta

La sala Stripart està dedicada al foment de la creació emergent, oferint als artistes menors de 35 anys i que han participat en la Mostra d'Art Jove Stripart, l'oportunitat de realitzar una exposició individual. 

 

Herencia(s)

Mostra d'escultura a càrrec d'Oscar Moya.

Del 8 de novembre al 10 de desembre de 2018

 

Herencia(s) l’artista presenta una sèrie d’obres que sorgeixen a partir d’experiències vitals que han contribuït a la construcció de la seva identitat.

El contingut de l’exposició es pot interpretar com la lectura d’un diari personal que ens apropa a la seva realitat més íntima i destaca la importància del camí recorregut. Utilitzant elements quotidians com a matèria primera, els intervé físicament buscant narrar a través d’ells determinades vivències. Mitjançant aquest gest poètic, ens convida a endinsar-nos en cadascuna de les obres perquè les fem nostres. D’aquesta forma, també podem reflexionar sobre la universalitat de moltes experiències que normalment interpretem com úniques o intransferibles.

Finalment, la mostra es complementa amb dues obres d’ Olenka Macassi i Pau Mondelo, les quals també giren al voltant de la memòria i les experiències personals.

Amb la col·laboració d’aquestes dues persones tan properes i alhora importants en el seu desenvolupament, Oscar Moya pretén reivindicar la importància de l’entorn social durant el procés creatiu i trencar amb la idea de l’artista com a persona creadora que treballa de forma individual.

 

Oscar Moya (Parets del Vallès, 1996)

Gran part del meu treball es basa en sensacions que sorgeixen del meu entorn més proper, allò del que millor puc parlar. Normalment prenc com a punt de partida fets testimonials que m’han marcat, per diferents motius, i a partir d’aquest busco un element físic que el representi. Després intervinc l’element, en major o menor grau, per intentar convertir-lo en un element singular amb el qual pretenc narrar una historia i evitar que aquesta quedi en l’oblit. 

On: Sala Stripart

Web: http://oscarmoya.cat/

Compartir