La rebel·lió dels objectes
Poemes visuals de l'artista David Pérez Pol

11/01/2018 > 06/02/2018
Preu: Entrada gratuïta

Els objectes quotidians passen inadvertits fins que uneixen les seves forces i escapant del seu context habitual ens demanen una mirada diferent, tant del que ens envolta com de nosaltres mateixos. Reclamen la nostra atenció allà on ens hem acostumat a no mirar, il·luminant un angle fosc que conté la intenció d'incorporar nous punts de vista al que considerem evident.
 
 
"He desenvolupat la meva obra artística en els àmbits de l’escriptura i de la poesia visual. A través de l’escriptura he publicat quatre llibres de poemes, guanyant alguns premis i tenint actualment un nou poemari en procés de publicació, i un llibre d’aforismes (Magia gris), en el que a través de més de 4000 aforismes, intento mostrar una opinió personal sobre la realitat. Pel que fa a la poesia visual, és una tècnica que em permet crear un llenguatge mitjançant l’ús d’objectes diversos, els quals, al ser incorporats en un mateix suport, han de mostrar, generalment per contrast, un significat, una idea, aliena a la utilitat per a la qual van ser creats, donant així als materials preexistents la possibilitat d’una nova “vida”. Els originals d’aquestes obres són exposats en sales i galeries, mentre que les reproduccions em permeten mostrar les obres en entorns més populars."
 
David Pérez Pol.
 

 
Activitat paral·lela: Dijous 1 de febrer a les 19 h
 

Tècniques de creativitat aplicada. 

A càrrec de l’artista David Pérez Pol

El David Pérez Pol ens proposa una visita guiada a la seva exposició i una posterior xerrada teòrico-pràctica sobre les tècniques que utilitza per a crear les seves peces de poesia visual. 

 
Taller gratuït amb places limitades.
Inscripcions per mail a: informacio@ccguinardo.cat

On: Sala Jaume Valor

Web: https://www.ersilias.com/

Compartir