Caligraffiti
Una exposició de Mugraff

09/03/2018 > 03/04/2018
Preu: Entrada gratuïta

Mugraff és el pseudònim artístic d’un jove nascut a Barcelona al 1991. Des dels 15 anys va començar a dibuixar els seus primers esbossos i a pintar graffiti en persianes, trens i en les altures...

Amb el pas dels anys les seves expectatives van anar canviant motivades pel seu afany d’explorar els límits de la creació als carrers... Mugraff va evolucionar el seu estil per treballar a nivell professional pintant murals gegants, participant en esdeveniments culturals, encàrrecs... però sempre disposat a participar en nous projectes que li permetin treballar amb grans artistes d’altres disciplines. Per ell sempre ha estat un honor la seva proximitat amb graffiscate (col·lectiu artístic), amb els que ha continuat explorant la idea de personalitzar skates. Amb ells ha desenvolupat, entre altres projectes, una col·lecció de 15 taules úniques.

El 2014 va fer la seva primera exposició i, des d’aleshores es poden veure les seves obres temporalment en alguns bars, galeries i hotels de la ciutat.

El 2015 va començar a practicar únicament la tècnica de lettering, fins a trobar el seu estil vigent. Per la dedicació a aquesta tècnica, la cal·ligrafia forma gran part de la seva obra actual.

On: Sala Jaume Valor

Web: https://www.instagram.com/mugraff/

Compartir