Taller de pintura mural
A càrrec de l’artista Maybuch Victorel

Divendres 2 de febrer de 19 h a 21 h

Preu: Activitat gratuïta

Aquest taller és una trobada en el qual es busca que, a partir de l‘experimentació, es realitzi un mural de manera col·lectiva. Al llarg del taller els alumnes faran un recorregut pel món de la pintura mural, aprenent les seves tècniques, el seu procés creatiu i el treball comunitari. Per la seva realització s’utilitzaran tècniques pròpies de la pintura mural com: stencil, passatge del dibuix a escala, utilització del color per zones, pintura amb extensor i imatge projectada. L’objectiu és que els participants s’animin a pintar una imatge a gran escala. Aquest taller busca que els alumnes aprenguin eines per poder realitzar de manera conjunta una pintura mural sobre tela, i que allò interessant de la trobada sigui la possibilitat de crear aprenent i experimentant amb diferents tècniques.

No es necessiten coneixements previs de pintura o dibuix. L’important per aquesta activitat és la participació col·lectiva, la cooperació, la comunicació amb el grup i les ganes d’aprendre.

 
Taller gratuït amb places limitades.
Inscripcions per mail a: informacio@ccguinardo.cat
 
Activitat paral·lela a la seva exposició Cartografías, 2872 que es pot visitar a la sala Stripart de l’11 de gener al 6 de febrer.

Compartir