Dia internacional de les dones

Diumenge 18 de març, a les 12 h

Preu: Activitat gratuïta

Desvestim el gènere

Espai de reflexió i intercanvi sobre temàtiques de dones que fomenta la participació intergeneracional i alhora ofereix també un racó lúdic que permet la difusió de joves creadores en les arts escèniques i la música.

 

12h - Gimcana familiar amb la col·laboració d’associacions i entitats de dona

Gimcana per la igualtat

Aconseguir la igualtat no és fàcil! Podràs organitzar el dia d'una família amb molts interessos? Seràs capaç d'endevinar la paraula, el conte o la pel·lícula? Acompanya'ns i supera tots els reptes d'aquesta gimcana familiar i participativa, on haurem de resoldre enigmes, fer mímica i lluitar conjuntament per trencar els estereotips i construir un món lliure de violències. 

A càrrec de Trama SCCL.

 

13.30 h - Espectacle per a públic familiar

El viatge al món dels contes!

A l’Àlex i a la Berta els contes que saben no els hi agraden gaire així que decideixen crear-ne de nous. Per poder-ho fer, viatjaran al món dels contes, on coneixeran els personatges de les històries que els donaran altres versions dels contes. Tenia por, Sant Jordi, quan es va enfrontar al drac? Està contenta la princesa quan ha de fer sola les tasques de la llar? Són sempre dolents, els llops?  Acompanya'ns en aquest viatge màgic  al món dels contes!

A càrrec de Trama SCCL.

 

 

Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Carmel, Centre Cívic Casa Groga, Centre Cívic Guinardó, Centre Cívic Teixonera i Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda

On: A la plaça Meguidó. Centre Cívic Casa Groga

Compartir