Lazos invisibles
Exposició dels gravats de Daniele Lipari.

03/05/2018 > 22/05/2018
Preu: Entrada gratuïta

Dijous 3  de maig a les 19h inauguració amb una performance musical a càrrec de l'artista.

 

“La percepció de la realitat suggerida per l’ecologia profunda reconeix la interdependència fonamental entre tots els fenòmens i el fet que, com individus i societats, estiguem immersos i finalment dependents dels processos cíclics de la naturalesa”

Fragment del llibre de Fritjof Capra “La trama de la vida”.

 

L’exposició representa l’efecte d’unió intrínseca que deriva dels llaços invisibles que ens componen, modifiquen i uneixen. Es mostren gravats els subjectes dels quals neixen a partir de línies traçades de manera lliure.

El procés creatiu utilitzat per l’artista neix de la necessitat d’unir l’efecte rítmic de la música amb el component visual de les arts plàstiques. El resultat és un equilibri dinàmic entre intuïció i raó, abstracció i figuració.

L’artista busca estimular la capacitat de l’espectador, en visualitzar objectes a través de la seva creativitat imaginativa i transmetre el missatge que és el tema mateix de l’exposició.

 

"Considero que l'art és un procés holístic que uneix múltiples realitats i punts de vista, amb l'objectiu de nodrir l'esperit humà.

Us convido a entrar per la porta de llaços invisibles, la meva exposició de gravats, poesies i pensaments, amb l'esperança que us ajudi a trobar el camí cap al ball."

Daniele Lipari, Barcelona 2018.

 

 


 
Activitat paral·lela: Dissabte 19 de maig, d'11 h a 13 h.

 

Taller d'iniciació al dibuix intuïtiu

Aquesta trobada és una activitat relacionada amb l’exposició “Lazos invisibles” del Daniele Lipari, on el procés creatiu utilitzat per l’artista és fruit de l’experimentació del que aquí s’explica. De la mà de l’artista analitzarem mètodes per expandir la nostra visió del món i finalment utilitzar el dibuix com una eina pràctica per connectar amb el nostre subconscient. El taller té una primera part teòrica on s’analitzaran dos conceptes: la percepció com resultat de la suma de tots els nostres sentits i la pràctica del dibuix amb la part dreta del cervell. A la segona part del taller es faran exercicis amb tècniques bàsiques per portar a la pràctica els conceptes exposats.

 

“L’art no reprodueix allò visible, sinó que fa visible.” Paul Klee.

 

Taller gratuït amb places limitades.

No calen coneixements previs.

Inscripcions per mail a: informacio@ccguinardo.cat

 

On: Sala Jaume Valor

Web: https://www.facebook.com/danielelipariart/

Compartir