CONTROL Z
Mostra de l'artista audiovisual Rafael Triana.

05/04/2018 > 30/04/2018
Preu: Entrada gratuïta

No hi ha res més extraordinari que respirar la nostra pròpia manca d'aire.

 

CONTROL Z mostra una selecció d'obres, (vídeo art, performances, objecte-instal·lacions i fotografies); mitjans amb els quals construeixo la meva poètica de creació. El meu treball qüestiona i posa en dubte la problemàtica migratòria, el control, la vigilància i l’observació sobre la nostra intimitat compartida, el racisme, l’híper consumisme  i la tecnologia d’allò natural. Sota aquestes temàtiques subjacents, la sèrie busca delimitar les fronteres entre la realitat i el seu propi simulacre.

Som part d'una transnacional humana on tot està controlat; la societat balla al compàs dels algorismes mentre les càmeres de seguretat enregistren el que mai va passar.

Amb CONTROL Z s’intenta tornar enrere, esborrar l'error o la perfecció i anul·lar tot el procés de canvi per revenir la finalitat que va justificar els mitjans.

-

"Busco l’art que habita dins d’allò quotidià. El meu  procés creatiu parteix de la història universal, els mites i la vida quotidiana. M'interessen els processos clonats, l'existència artificial i la durabilitat que l'home li dona a allò que ja existeix. Transformo la vida de les coses i objectes mitjançant la manipulació de les seves convencions, utilitat i context. Tot objecte inanimat creat per l'home es converteix en un cos viu, que té una funció social, una estètica i una data de caducitat. Les obres són un mirall per a l'home modern, vist com un objecte de consum. Visc l'art com un altre element natural, com una forma de vida. Les meves idees sempre venen d'una acció comuna, que amplifico, exposo i cicatritzo com a experiència única."

Rafael Triana, París 2018.

 

On: Sala Stripart

Web: http://rafaeltriana.com/

Compartir