The Hermit Hut Collective

The Hermit Hut Collective és una companyia que neix en el 2012. Aquest projecte explora el desig d'analitzar diferents aspectes de la realitat, els diferents qüestionaments , inquietuds i pors personals, porten a aquestes dues actrius a iniciar un treball de creació en conjunt.

The Hermit Hut Collective busca explorar diferents aspectes de la vida social i solitària. El Col·lectiu vol donar veu als que no la tenen, bellesa als que no compleixen amb els estàndards establerts i presència als exclosos els que són contínuament ignorats. Amb experiència en teatre de text, televisió, dansa i música, Sanna i Mònica busquen fer creacions significatives, honestes, belles i que sobretot provoquin emocions i pensaments en l'espectador.

Durant la seva residència al Centre Cívic Guinardó, el col·lectiu desenvoluparà el projecte "Oliot". L'obra narra dues històries paral·leles; una d'animals i una d'humans. És un documental de supervivència d'algunes criatures del Planeta Terra on a més s'explica la història de la relació de dues dones treballant en una oficina. De quina manera lluiten els milions de criatures al planeta terra per mantenir-se vives?

Compartir