Herencia(s)
Mostra d'escultura a càrrec d'Oscar Moya.

08/11/2018 > 10/12/2018
Preu: Entrada gratuïta

Herencia(s) l’artista presenta una sèrie d’obres que sorgeixen a partir d’experiències vitals que han contribuït a la construcció de la seva identitat.

El contingut de l’exposició es pot interpretar com la lectura d’un diari personal que ens apropa a la seva realitat més íntima i destaca la importància del camí recorregut. Utilitzant elements quotidians com a matèria primera, els intervé físicament buscant narrar a través d’ells determinades vivències. Mitjançant aquest gest poètic, ens convida a endinsar-nos en cadascuna de les obres perquè les fem nostres. D’aquesta forma, també podem reflexionar sobre la universalitat de moltes experiències que normalment interpretem com úniques o intransferibles.

Finalment, la mostra es complementa amb dues obres d’ Olenka Macassi i Pau Mondelo, les quals també giren al voltant de la memòria i les experiències personals.

Amb la col·laboració d’aquestes dues persones tan properes i alhora importants en el seu desenvolupament, Oscar Moya pretén reivindicar la importància de l’entorn social durant el procés creatiu i trencar amb la idea de l’artista com a persona creadora que treballa de forma individual.

 

Oscar Moya (Parets del Vallès, 1996)

Gran part del meu treball es basa en sensacions que sorgeixen del meu entorn més proper, allò del que millor puc parlar. Normalment prenc com a punt de partida fets testimonials que m’han marcat, per diferents motius, i a partir d’aquest busco un element físic que el representi. Després intervinc l’element, en major o menor grau, per intentar convertir-lo en un element singular amb el qual pretenc narrar una historia i evitar que aquesta quedi en l’oblit. 


 

Activitat paral·lela: 

Reinterpretació d’un àlbum de fotos familiar

Dilluns 10 de desembre, de 19h a 20.30h

 

Taller artístic que portarà a terme l’Oscar Moya per elaborar un àlbum de fotos familiar nou, a partir de les fotos que aporti cada participant del seu propi àlbum personal. Una peça artística col·laborativa per reinterpretar l’ ”àlbum familiar” i reflexionar sobre la memòria, les relacions familiars i la relativitat dels records.

 

Preu: gratuït

Inscripcions per mail: informacio@ccguinardo.cat

Requisits: cada participant haurà de portar una fotografia del seu àlbum familiar més antic.

On: Sala Stripart

Compartir