Welcome to my world
Mostra de pintura de Maren Pérez.

10/01/2019 > 05/02/2019
Preu: Entrada gratuïta

Welcome to my world una col·lecció d’obres pictòriques relacionades amb la figura d’ Elvis Presley, on Maren plasma i expressa els moments compartits i viscuts amb els músics de la banda original d’Elvis, la TCB Band: James Burton, Glen D. Hardin, Ronnie Tutt, Norbert Putnam; The Elvis Imperials; alguns cantants com Dennis Jale, Greg Miller, Pete Storm, i també amb els membres de l’ Elvis Tribute Band Barcelona, de la que en Maren és el fundador i guitarra solista.

Aquesta col·lecció de vivències i sentiments musicals ha estat inspirada amb el propòsit de col·laborar amb la Fundació James Burton, que recolza l’ educació musical en escoles, hospitals i organitzacions socials.

 

"A casa meva es respirava art, el meu pare era aficionat a la pintura i a la música, i des de molt petit vaig sentir la necessitat de dibuixar i pintar. Admiro a pintors com Velázquez, Mariano Fortuny, Ramon Casas, Frederic Remington, Norman Rockwell, Charles M. Russell, Harold Von Schmidt… els quals m’han influenciat enormement. Històricament m’he dedicat a la il·lustració pintant un ampli ventall de temes, que m’ha aportat un gran bagatge per aconseguir el meu propi estil. M’agrada la pintura realista i especialment la figura humana. Per a mi l’art és bellesa i intento captar la màgia i el misteri que percebo i plasmar-lo a la tela. Sovint intimida posar-se davant la tela en blanc i començar de zero. És un treball d’introspecció i de buscar profundament dins d’un mateix, així que en cada quadre que pinto hi ha un pedaç de la meva vida interior que vol ser expressat. Utilitzo olis per trobar els matisos dels colors, les llums i les ombres i així crear l’atmosfera que busco per sentir-se transportat."

On: Sala Jaume Valor

Web: http://www.marenart.com

Compartir