Autorretrato, una mirada interior
Una exposició de fotografia a càrrec d'Ull de Peix.

07/02/2019 > 05/03/2019
Preu: Entrada gratuïta

La fotografia és mostrar, exposar, denunciar, mirar. Una foto és la captura d’un instant, però una bona foto explica tant l’instant capturat com allò que el fotògraf vol explicar. Així, en cada una d’elles, el fotògraf explica quelcom de sí mateix. En aquesta exposició anem més enllà. L’ instant som nosaltres. I en la simplicitat de la idea és on hem trobat el nostre major repte. Mirar cap endins i mirar cap a l’objectiu per mostrar el nostre jo més íntim, les nostres virtuts o els nostres defectes. Vèncer el pudor i les pors no ha estat un exercici fàcil, però aquí estem. Aquests som nosaltres.

Ull de Peix es va crear el 2002  per a compartir l’interès per la fotografia com a mitjà d’expressió. La tasca principal del grup és la realització de projectes fotogràfics col·lectius sobre diferents temàtiques i la seva presentació mitjançant llibres i exposicions.

 


 

 

Activitat paral·lela: 

Xerrada-taller: l’autorretrat i la mirada interior

Dimecres 13 de febrer de 19h a 21h

 

En aquesta activitat anem més enllà. L’instant som nosaltres. I en la simplicitat de la idea és on hem trobat el nostre major repte. Mirar cap endins i mirar cap a l’objectiu per mostrar el nostre jo més íntim, les nostres virtuts o els nostres defectes. Vèncer el pudor i les pors no és fàcil, però ho intentarem. Al final de la sessió es farà una petita pràctica de la tècnica.

 

Preu: gratuït

On: Sala Jaume Valor

Web: http://www.grupdefotografiaulldepeix.com/

Compartir