Això no és una abstracció
Instal·lació multimèdia a càrrec d'After / Franco.

07/03/2019 > 02/04/2019
Preu: Entrada gratuïta

 هذه ليست فكرة مجردة / Esto no es una abstracción / Això no és una abstracció es planteja com a acció col·lectiva i estratègica de diversitat epistèmica a partir de la qual es busca in-corporar tecnologies altres a la lluita feminista. La peça d’àudio (en català, castellà i àrab) reproduïda en loop, és un tutorial sonor per a l’aprenentatge de la pràctica del zaghareet, un crit col·lectiu, una ululació estrident aquí llegida des de la seva potencialitat com a tecnologia feminista. La peça evoca a la transmissió de coneixements específics en comunitat i pretén donar compte de la segregació racial de facto existent i les seves implicacions. L’exposició, que no conté cap element visual, intenta trencar amb l’ocularcentrisme i l’hegemonia del sentit de la vista enfront els altres sentits, primacia encarnada en les estructures de poder i la creació de relats-veritat.

 

“I think it’s about an early understanding that values are really relative and are very much to be questioned and can be flipped upside down. Lots of people have that experience and have followed it through the last decades, this constant struggle of youth culture having to defend its validity against accusations of it not being serious.”

Wolfgang Tillmans (Interview by Bob Nickas in Interview, September 2011)

 

 

 


Activitat paral·lela: 

Divendres 29 de març, de 19h a 21 h.

 

L’acció col·lectiva que es pretén dur a terme durant el període expositiu consisteix en un taller performatiu d’aprenentatge i posada en pràctica del zaghareet. És una proposta oberta i replicable que busca generar tecnologies d’agermanament, fórmules de comunitat que no anul·lin les identitats i formes interpersonal comunicació, formes pròpies que permetin teixir aliances, aprenentatges mutus? i tàctiques de supervivència i vivències dignes. És un intent d’escoltar i compartir relats altres que ens permetin problematizar conceptes com “integració”, “assimilació” o “reconeixement” en el context migratori global.

 

Preu: gratuït

Cal reservar plaça a: informacio@ccguinardo.cat

On: Sala Stripart

Compartir