Somiant pinzells
A càrrec de Clown Science Dreams

Diumenge 13 de gener de 10.30h a 13h.

Preu: Activitat gratuïta

Veniu al nostre taller familiar on podreu gaudir fent representacions expressant en família, junts, gaudint de la màgia de la nostra pròpia imaginació.

Després podreu veure el nostre espectacle, una innocent història d´amor entre un pintor i la seva musa. Una història plena d´emocions, situacions divertides, on gaudireu compartint-ho amb els seus personatges.

 

Pel taller cal reservar plaça a: informacio@ccguinardo.cat

Taller per adults i nens de 4 a 10 anys.

Activitat gratuïta.

 

Som Clown Science Dreams, una organització dedicada a proporcionar educació a través de l'art i del teatre. Viatgem per tots els països del món per ensenyar i aprendre, emocionant i fent gaudir, compartint amb la gent més vulnerable, per un món més just, un món amb més oportunitats per a tothom.

El Clown i el teatre és un mitjà per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb altres persones. El teatre és una activitat que potencia les capacitats comunicatives. És important i necessari ensenyar els nens i nenes a expressar-se, a comunicar-se, a vèncer les seves dificultats, i  poder assolir tota la riquesa expressiva que aporten les arts escèniques.

El clown i el teatre constitueix una part molt important en l’educació de l’expressió corporal i oral dels infants. Els dóna eines per aprendre a expressar i comunicar els propis sentiments, enriqueix la seva expressivitat i espontaneïtat. S’aprèn la importància de treballar conjuntament i fer un projecte comú. Fer teatre és jugar, inventar personatges, idear situacions, històries i viure experiències inimaginables.

Compartir