Tour Street Photo
Activitat paral·lela a l'exposició "Somos artistas" a càrrec de Felipe Tobón.

Dissabte 27 d’abril, de 10h a 13h.

Preu: Activitat gratuïta

Aquest és un espai dedicat a creatius, curiosos, amants del carrer, narradors d'històries, per observar la quotidianitat. Per la gent que desitja tenir contacte amb l'instant decisiu, amb tot el que passa en un segon. El carrer és part de la quotidianitat i el fotògraf és l'escriptor visual que està disposat a estripar cada moment per relatar el seu punt de vista.

La idea principal del taller és reconèixer el carrer com a escenari en el qual no hi ha observacions individuals sinó que també estàs sent observat. El teu món és també el món del que camina al teu costat. No hi ha trucs, només tècniques que a través de la pràctica d'una habilitat intuitiva, per auscultar una història per mitjà de la teva càmera. Hi ha diferents tipus de comunicación: abans, després i durant una foto; i això porta a un enfocament d'estil i fa que la teva visió perfeccioni els detalls. Les referències són molt importants, és important saber què es va fer i què es fa. Volem reconèixer la ciutat, pas a pas, aventurant-nos a descobrir la seva mirada i explorar en la fotografia la seva forma de fer un art visual.

El taller estarà enfocat en tres punts: retrat, menjar de carrer, fotografia de carrer. En l'inici, parlarem dels conceptes bàsics de la fotografia i de com utilitzar-los en el moment d'estar a l'acció. La durada del taller serà de 3 hores aproximadament.

 

Activitat gratuïta. Cal reservar plaça: informacio@ccguinardo.cat

Cal portar la pròpia càmera.

Compartir