Qui som

El Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca” és un equipament municipal de proximitat amb l’objectiu d’oferir serveis i amb la intenció d’aconseguir el desenvolupament cultural, la promoció de la vida associativa i, en general, la participació dels ciutadans en les tasques socials i culturals del barri.

Al centre s’hi organitzen un seguit d’activitats que fan d’aquest espai públic un lloc viu i dinàmic. S’hi ofereixen activitats culturals i de divulgació diverses. Cicles i programes especials relacionats amb el món de la música i la creació teatral, celebracions i festes relacionades amb el calendari festiu popular, tots oberts a la participació de persones i grups de diferents edats

Història:
El Centre Cívic de la Sagrera està situat al bell mig del tradicional barri de La Sagrera, un fet que li ha permès viure amb intensitat el pols de la seva vida veïnal.

El centre s’ubica en un edifici de tres plantes que fou construït en l’espai que havia ocupat l’antic cinema Imperial, conegut amb el sobrenom de la Barraca. Va obrir les portes com a centre cívic el 13 de novembre del 1982, i recorda de l’antic local el nom popular de la Barraca que ha mantingut fins a l’actualitat.

L’arquitecte Juanjo Lahuerta el va projectar creant un ampli espai central que rep la llum a través d’una claraboia en forma de doble vessant al·ludint a les típiques barraques valencianes, d’aquesta manera li feia l’ullet al seu sobrenom.Compartir