DIBUIX I PINTURA
Dimecres de 19.45 a 21.15 h (9 sessions)

Dimecres
De 19.45 h a 21.15 h

15/01/2020 > 11/03/2020
Preu: 55.38 €

Aquest taller porta impartint-se un trimestre. En aquest curs treballarem la nostra capacitat creativa adquirint més consciència tècnica amb el dibuix i la pintura.

Els objectius són desenvolupar les tècniques bàsiques de representació i composició. Partirem de l’observació de la realitat per entendre l’espai, forma, llum i color; com a suport per a projectar cualsevol idea, més enllà de la realitat, si es desitja.
El concepte metodològic és similar i complementari al de “urban sketching" (estudis que es fan a l'aire lliure en cuaderns d'artista), però treballant, en aquest cas, dins de l’estudi -amb fotografia, amb un mirall, amb el propi espai, bodegons, etc-.

Els cursos els dirigim a tothom qui, més enllà de passar una bona estona creativa, desitja un progrés artistic. Estem a disposició de cada procés creatiu facilitant la seva materialització amb cura i dedicació!

DIBUIX: sessions 1, 2, 3, 4.
Bodegó i retrat en fotografía i en viu (mirall o company)
Sessions 1 i 2- Fonaments de l’espai. Tècnica de Visualització i Simplificació per mitjà dels volums i encaixos amb línea.
Sessions 3 i 4- Estructura i expressió. Tècniques formals per donar-li expressivitat i essència a la representació.

PINTURA: sessions 5, 6, 7, 8, 9 
Bodegó o paisatge i retrat en fotografía I en viu (racó de l’estudi, finestra… i mirall o company)

Sessions 5 i 6- Fonaments de la llum. Tècnica de Visualització i Simplificació -Monocrom- per mitjà de la llum i valors tonals amb la taca.
Sessions 6 i 7- Fonaments del color. Tècnica de Visualització i Simplificació - Policrom -: llums i valors tonals amb la taca i els colors, del tot a les parts.
Sessió 8- Estudi de les referències artístiques pertintents per tal d’ampliar les capacitats ressolutives i direccionar el nostre propi mètode.

DIBUIX + PINTURA: sessions 9 
Lliure creativitat, propostes de temática personals o recomanades.

 

El material fungible anirà a càrrec de l'usuari/ària. 

Professor/a: Elisa Arias

On: Centre Cívic La Sagrera "La Barraca"
Adreça: C/ Martí Molins 29

Inici d'inscripció: 02/12/2019
Fi d'inscripció: 17/01/2020

Telèfon: 93 351 17 02
Email: cclasagrera@bcn.cat

Compartir