Mediterrània
Del 22 al 30 de novembre

22/11/2017 > 30/11/2017

Programa d'activitats:

- Dimecres, 22 de novembre a les 18.30 h. Inauguració de l'exposició de la il·lustradora Nadine Feghaly.

Amb les actuacions del músic Ayham Omran (llaü, música Bilad Al Sham) i El Asombro, companyia formada per Yucef Zraiby i Judith Navarro, que ens presentaran la peça Dudo, un treball basat en l'exploració del gest i el moviment, a partir del teatre fÃísic i el mim corporal dramàtic.
L'exposició està oberta fins el dia 30 de novembre.

 

- Dimarts, 28 de novembre a les 18 h. Taula rodona. La dona àrab en països d'origen i en la immigració. Hi participen:

Olfa Mohamed. Associació Optimus Dones (Tuní­sia). Arquitecta i activista en defensa dels drets de les dones tunisianes, contra la violència masclista i en capacitació de les dones en la participació política. Coordinadora de la Trajectòria Internacional Femenina al seu paí­s. 
Natalia Haddad. Sindicat de Professors i Professores (Lí­ban). Activista en defensa dels drets de la dona libanesa i per la quota femenina al Parlament. Ha coordinat i participat en diferents reivindicacions i mobilitzacions al seu país  (estatut civil unificat, millora salarial, laïcitat, contra la corrupció, medi ambient, nova llei electoral).
Sami Ben Tekaya. Associació de Tunisians a Catalunya. Nascuda a Tunísia, on va viure la seva infància i adolescència, des de fa anys viu a Barcelona. És activista en temes d'interculturalitat i convivència. Actualment presideix l'Associació de Tunisians a Catalunya.
Fatima Ahmed. Associació Intercultural Diàlegs de Dona. Nascuda al Marroc, va ocupar durant alguns anys la vicepresidència del Consell Municipal d'Immigració. Actualment presideix l'Associació Intercultural Diàlegs de Dona, un espai de trobada i socialització de dones immigrades.
Modera: Salwa El Gherbi. Associació de Formació Consultoria Aplicada i Recerca. Tècnica d'immigració i gestió de la diversitat. Poeta, ha ocupat responsabilitats relacionades amb l'àmbit de la interculturalitat a l'organització Amics de la UNESCO de Barcelona. 

 

- Dimecres, 29 de novembre a les 19 h. Taula de debat: La participació com a eix de lluita contra la radicalitat violenta.

Trobada reservada a entitats. Hi participen: Associació Catalunya-Lí­ban, Associació de Tunisians a Catalunya, Centro Euro a Àrab Catalunya, Comunitat Palestina de Catalunya, Associació d'Algerians a Catalunya, La Llum del Nord - Associació per a la Ciutadania i la Cooperació entre Pobles, Fundació ACSAR, Ajuntament de Barcelona.

 

Inscripció: Associació Catalunya-Lí­ban 
E-mail: ambelliban@gmail.com
Telf.: 933.188.444
Web: www.ambelliban.cat
   

Compartir