Cicle de xerrades sobre petita infància
Dilluns 22 i dimarts 23 de maig a les 10.15 h

DILLUNS 22 DE MAIG A LES 10.15 H:

- Xerrada sobre la relació de parella després de tenir un/a fill/a",  a càrrec de Maipi Rodríguez (mare, psicòloga, terapeuta Gestalt i assessora familiar).
"Quan una parella pensa en tenir un fill o filla, no te ni idea del canvi que els espera. L'arribada d'un tercer membre, fa que la parella trontolli i esclatin els conflictes. L'estructura canvia i la parella s'ha d'enfortir per reconstruir-se desde un altre lloc: la familía
En aquesta xerrada parlarem dels canvis que envolten a la parella amb l'arribada d'un fill o filla,  i donarem eines per créixer i madurar amb aquesta oportunitat que ens dona la vida".
 
www.maipirodriguezolivella.com

 

DIMARTS 23 DE MAIG A LES 10.15 H:

- Xerrada sobre la son, a càrrec d'Ignasi Pares.
"El son és un procés evolutiu i com a tal va canviant al llarg del temps. Pretendre que un infant dormi com ho fa un adult, és un error; de la mateixa manera que és un error, creure que podem "ensenyar" a dormir a un nen/a.
Conèixer la fisiologia del son, saber quines són les necessitats de l'infant i com cobrir-les amb respecte, sense oblidar el benestar de tot el sistema familiar, són els objectius principals d'aquesta xerrada".

 

Les places són limitades. Informació i inscripcions a: casal.sedeta@josepcarol.cat

Compartir