Festival In-Èdit, projeccions de cinema musical
Divendres, 27 d’octubre a les 19.30 h 

Divendres

27/10/2017

Durant 10 dies, el Festival In-Edit recull el millor del Documental Musical.
Les pantalles del cinema mostren, en gairebé 50 sessions, històries excepcionals per a tots aquells amants del cinema i la música que busquen emocionar-se, divertir-se i especialment, compartir-ho. Enguany estrenem una nova secció sota el nom de Km. 0, que busca exhibir històries properes. Com a Festival tenim la ferma voluntat de donar veu a les històries i als artistes locals. Aquells que més ens han influenciat en el nostre context social i aquells que, encara ara, suposen un impacte en la nostra cultura.
Els Centres Civics, com a entitats dedicades a apropar la cultura a la societat, també s'uniràn a aquesta nova secció, programant els documentals Km. 0 a la mateixa vegada que el Festival. Aixi, n’aconseguim una repercussió major i oferim més possibilitats al nostre públic d'explorar les històries que ens toquen de més a prop.
El dia 27 d'octubre a les 19.30 h el centre cívic La Sedeta projecta el documental "The Miracle Boy - Steven Munar & The Tea Servants" dirigit per Nando Caballero.
Twitter: @ineditfestival
Facebook: @InEditFestival
Instagram: ineditfestival
 
Organitza: Institut de Cultura de Barcelona  
Col·labora: Centre Cívic La Sedeta  
Entrada lliure

Compartir