Espai Adolescent La Sedeta

Dilluns, Dimarts, Dimecres i Divendres
De 16.30 h a 19 h

L'Espai Jove la Sedeta és un punt de trobada per als i les joves del barri entre 12 i 16 anys.
Un espai còmode on pugueu fer una mica de vida comunitària i on potenciar i tirar endavant les vostres inquietuds. Un lloc on créixer plegades en llibertat, a través del qual implicar-vos i transformar el vostre entorn. Un espai obert i gratuït on pugueu entrar i sortir quan vulgueu. Només has de venir i proposar-nos què vols fer. En definitiva, el vostre espai.
Ens trobaràs els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 16.30 a 19 h. Estem al tercer pis del Centre Cívic La Sedeta.

Què pots trobar a l'Espai Jove?

Tenim una sala que podem ambientar de moltes maneres diferents, segons les teves necessitats del moment. Hi ha molts espais a dins de l'Espai Jove... Us el presentem!
Espai Chill. Un espai on relaxar-te, passar l'estona tranquil·lament amb amics i amigues, escoltar música i fins i tot veure una pel·lícula.
Espai Gamer. Vine a jugar a la Play! A l'Espai Jove pots organitzar tornejos de videojocs, jugar a l'ordinador i moltes altres coses. A què esperes?
Espai Nerd. Necessites estudiar però no t'agrada el silenci de les biblioteques? Aquí pots venir a fer deures, estudiar en època d'exàmens, llegir i jugar jocs de taula. Aprofita-ho!
Espai Artist. Deixa volar la teva creativitat! Si t'agrada pintar, esculpir amb diferents materials, el circ, la música i les arts escèniques, l'Espai Jove pot ser un lloc on desenvolupar la teva faceta artística.
Espai Sporty. Un torneig de ping-pong, d'air hockey, unes cistelles de bàsquet, un partidet de futbol o un campionat de tir amb arc. Tot això també és possible a l'Espai Jove La Sedeta si ens ho demaneu!
 
Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través de:
Correu: espaijove@sedeta.com
Facebook: Espai Adolescent La Sedeta
Instagram: @lasedeta.espaiadolescent
Telèfon/whatsapp: 636 88 35 68 (Sònia)

Compartir