6è cicle de xerrades sobre la petita infància

Respiració en nadons.
Dimecres, 5 de desembre a les 10 h
Xerrada sobre què és i com funciona la fisioteràpia respiratòria, més concretament la realitzada en bebès i nens; tècniques que s'utilitzen, valoracions que es fan, etc. Es donaran consells pràctics per afrontar els mocs i a més, es farà una crítica constructiva, basada en la fisiologia, de tots aquells mites i llegendes sobre la neteja dels mocs, tant als del nas com els dels pulmons.

 

Com acompanyar els infants en la sexualitat.
Dimecres, 19 de desembre a les 17.30 h
Si no saps com reaccionar davant certes preguntes i conductes... Si esperes que siguin ells els que et preguntin i encara no ho han fet... Si vols que tinguin una educació sexual diferent a la teva... Si vols fer prevenció d'abusos sexuals i no saps per on començar... Aquesta xerrada t'ofereix un espai en el qual revisar i reformular l'educació sexual que donem als infants, compartir informació i experiències i obtenir recursos per acompanyar-los.

 

Primers auxilis adreçats a la infància
Dimarts, 22 de gener a les 10 h
Xerrada teòrica i pràctica per donar a conèixer els passos a seguir davant d'una emergència amb infants (ennuegaments, parades cardio-respiratòries, creamdes, etc.). L'objectiu es que els assistents puguin aclarir dubtes i adquirir els coneixements suficients per reconèixer situacions d'emergència i ser capaços d'actuar de forma ràpida i eficaç.
Ponents: Nicola Portolani i Marina Cruz.
Equip de Pediatria del CAP CLARET
 
Espai adaptat per a què les famílies puguin venir amb els seus fills i filles.
Cal inscripció prèvia enviant un e-mail a casalinfantil@sedeta.com indicant el número d'infants, edat i número d'adults i la xerrada a la qual es vol assistir.

Compartir