Grassonada Feminista

Dissabte
De 16.30 h a 19.30 h

23/03/2019
Preu: Activitat gratuïta

El dissabte 23 de març, l'Espai Jove La Sedeta, juntament amb l'Assamblea de Joves de Camp d'en Grassot (Grassonets del Camp), organitza la Grassonada Feminista.
Les activitats consisteixen en una fira de tallers vivencials i dinàmics de diferents temàtiques relacionades amb el genère adreçats a joves entre 12 i 16 anys. Els tallers tenen una durada de 2 hores (aproximadament) i transcorren simultàniament entre les 16.30 i les 19.30 h. Les joves poden venir lliurment i triar quin és el taller que volen fer.
Autodefensa
Dinamitza: Punt d'Informació i Atenció a les Dones
Amb aquest taller es vol potenciar la seguretat física i emocional, a través de l'augment de la presa de consicència de l'espai, de la postura, de la comunicació verbal i no verbal, com a eines de les dones. Aquest és un taller no mixt, només per a persones socialitzades com a dones. Cal autorització del responsable legal del menor.
Rols de gènere
Dinamitza: Coll2
Coll2 és un grup multicultural que treballa el collage des d'un posicionament crític i social. Realitzen tallers amb la intenció de generar reflexió, conversa i creativitat a través de la subjectivitat i l'imaginari social. El taller consistirà en crear un collage amb el títol, "Retallem els rols de gènere".
Violències de gènere
Dinamitza: Feministes de Gràcia
Aquest talller pretén visibilitzar tots els tipus de violències de gènere que pateixen les dones. Tant les formes explícites com les formes subtils, des de les violències més visibles fins a les invisibles. Amb diferents dinàmiques i debats aniran sortint les reflexions i els conceptes teòrics.
Masculinitats
Dinamitza: Taller d'Homes
A través de propostes vivencials com el Teatre de l'Oprimit, la Gestalt, jocs i dinàmiques de moviment, així com espai de reflexió i crítica anirem desgranant els eixos vertebradors de la masculinitat. Serà un taller no mixt, per a persones socialitzades com a homes.
Identitat de gènere
Dinamitza: Generem! Associació Trans*BCN
Xerrada sobre persones refugiades i migrants LGTBI. Abordarem aquest eix d'opressió des d'una perspectiva interseccional amb l'origen. També hi haurà una activitat de biblioteca vivent que aboradarà aquesta temàtica.
Sexualitat
Dinamitza: Itineraris
Aquesta formació pretén obrir la mirada, destapar el tabú, explorar com vivim la sexualitat i donar eines per acompanyar-la. Fent un recorregut per a totes les etapes vitals de les persones posant el focus en el desenvolupament de la sexualitat i l'acompanyament d'aquesta. Passegem per la infància, l'adolescència, l'etapa fèrtil i la maduresa, aturant-nos en aquelles etapes més interessants pels grups.
Col·laboren: Aquí T'escoletm, Centre Cívic La Sedeta, Coll2, Educador de Carrer-Gràcia Sud, Feministes de Gràcia, Generem! Associació Trans* Bcn, PIAD, Taller d'Homes

 

On: Centre Cívic La Sedeta
Adreça: C/ Sicília 321

Web: https://bit.ly/2EAC7wF
Telèfon: 93.459.12.28
Email: ccsedeta@bcn.cat

Compartir