Festival In-Edit. Yo soy la rumba
Dimarts, 30 d'abril a les 19 h

Dimarts
De 19 h a 20.30 h

30/04/2019
Preu: Activitat gratuïta

Paloma Zapata / Espanya / 94 min. / 2018 / castellà i català
Dels corrals de Mataró als escenaris de mig món, l'aventura artística i personal de Peret, l'artista que amb una mica de mambo, un raig de tanguillo i un pessic de rock va crear la rumba catalana.
El títiol no deixa lloc a equívocs: aquest és un retrat íntim i alhora un homentage a Pere Pubill Calaf, Peret per al món sencer, el rei de la rumba catalana per a la història. Amb la complicitat dels seus néts i d'amics com el Petitet, Justo Molinero i fins i tot el seu sastre favorit del barri de Sant Antoni. El documental relata de molt aprop la "vida de pel·lícula" de Peret a base de xerrades cassolanes i sobretaules al bar, així com d'una carretada de material d'arxiu i fins i tot divertides dramatitzacions.
És necessària inscripció prèvia, a partir del 16 d'abril, trucant al 93.207.37.03 / 93.459.12.28, presencialment al centre o clicant l'enllaç que trobareu més a baix.
Prèviament a la projecció del documental, "Recordant Peret" actuació musical rumbera (12') a càrrec de Pau Albir, Roger Herrero i Quim Frago.

 

Activitat complementaria. Taller. Petits Rumberos
Divendres, 26 d'abril a les 17.30 h
Taller recomanat per a infants de 4 a 10 anys i les seves famílies a càrrec de Rumbayson de Gràcia. RumbaySon introduiran als més petits en la història de la rumba i en les tradicions més rumberes del barri. L'objectiu és que els nens i nenes despertin l'interès per aquest ritme tot movent el seu cos. Vine a ballar, cantar i tocar les palmes amb aquest grup gracienc a la plaça de La Sedeta. No cal reserva prèvia d'entrades

Compartir