Temps de llum
Dimarts, 2 d'abril a les 17.30 h

Dimarts
De 17.30 h a 18.30 h

02/04/2019
Preu: Activitat gratuïta

PLACES EXHAURIDES

Espectacle a càrrec de la companyia Clardelluna.
Un espectacle de teatre i titelles basat en la pedagogia de la llum, acompanyat d'instal·lacions de llum com a proposta interactiva pels infants i les famílies. Una experiència per somiar, pensar i sentir les estacions de l'any que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma. 
L'espectacle és a punt de començar. L'inici és ple de màgia i la música t'envolta en un ambient càlid i et permet entrar a la història de la Nina, que desperta i pren la vida des de la innocència més pura amb tot el que l'envolta. Els personatges i les estacions van apareixent i l'ajuden a interactuar i a entendre el seu univers. Aprendrà a volar, a nedar i a gaudir, creixent i transformant el seu món intern i extern.
L'espectacle té un final... però la Nina ha despertat amb ganes de jugar i convida al públic a poder entrar dins del seu espai, obrint les portes per fer un recorregut interactiu on l'infant pot explorar les diverses intal·lacions de llum, jugar amb titelles i la seva projecció, i descobrir colors, ombres, formes i múltiples possibilitats de joc i diversió.
Recomanat per a nadons, nens i nenes de 0 a 3 anys.
No et perdis el vídeo! https://vimeo.com/288034791
És necessària la reserva prèvia d'entrades, a partir del 19 de març, trucant al 93.207.37.03/93.459.12.28, presencialment al centre o enviant un e-mail a informacio@cclasedeta.cat. Indicar el nombre total d'assistents a l'espectacle, adults i infants.

Compartir