VII cicle de xerrades de la petita infància (0-3 anys)

09/04/2019 > 10/05/2019
Preu: Activitats gratuïtes

Dimarts, 9 d'abril a les 11 h
L'art de posar límits!
Durant els primers anys de vida els infants necessiten la nostra ajuda per anar integrant normes i desenvolupant eines socials. Estem preparats per fer aquesta feina?
A càrrec de Sònia Kliass

 

Dimecres, 8 de maig a les 16 h
La importància dels contes en els infants de 0-3 anys
A la xerrada veurem les diferents tipologies de contes i com ajuden al desenvolupament infantil. S'abordarà el sentit dels contes a les diferents etapes evolutives (0-7 anys) i parlarem del conte narrat i del conte objecte.
A càrrec de Pere Juan

 

Divendres, 10 de maig a les 11 h
El son en els infants de 0-3 anys
El son és un procés evolutiu. Sovint volem que els nostres infants dormin de la mateixa manera que ho fem nosaltres, oblidant que el son va lligat al desenvolupament, i, per tant, sempre canvia. Aquest canvi es va produint de manera silenciosa a mesura que anem creixent i envellint. I, de la mateixa manera que passa amb el creixement i l'envelliment, únicament el notem quan fa temps que no ens observem.
Aquesta xerrada pretén donar unes nocions bàsiques sobre la fisiologia per saber què esperar i com acompanyar els nostres infants en aquest procés.
A càrrec d'Ignasi Parés Ubach
 
Cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a casalinfantil@sedeta.com indicant el número d'infants, edat i número d'adults i la xerrada a la qual es vol assistir.

Compartir