Xarxes d'intercanvi. Renova les teves joguines i la teva roba jove
Durant el mes de maig

La Sedeta es suma com a punt d'intercanvi d'aquestes iniciatives per fomentar el consum i la prevenció de residus. Porta les joguines o la roba jove (de 12 a 35 anys) que ja no utilitzis i a canvi et donarem punts Renoves amb la puntuació corresponent. Podràs intercanviar els punts per les joguines o la roba que més t'agradi a qualsevol punt de la xarxa. Suma't a l'estil zero!
Consulta els dies i els horaris:
Dates de recollida: dijous 9 i divendres 10 de maig d'11 a 14 h i de 17 a 19 h. Dissabte 11 de maig d'11 a 14 h.
Dates d'intercanvi: dijous 16 i divendres 17 de maig d'11 a 14 h i de 17 a 19 h. Dissabte 18 de maig d'11 a 14 h.

 

Renova les teves joguines

Normes
Es poden portar un màxim de 10 jocs o joguines per infants. Però, aneu amb compte! No s'accepten més de 5 contes. Les joguines han d'estar netes i en bon estat, es descartaran les que estiguin brutes, trencades o deteriorades. No es permeten joguines bèl·liques, ni sexistes, peluixos o joguines que es venen com a regal publicitari. Recomanem portar les piles de casa.
És necessari que totes les joguines comptin amb el símbol CE, vol dir que compleixen amb la normativa de seguretat europea. 
No es podran utilitzar Renoves d'altres ediicons, pel que et recomanen que no et desprenguis de totes les joguines cada temporada. Fes un ús conscient!
Sistema de puntuació
- Contes petits: llibrets i albums petits, etc. (1)
- Contes grans: contes de tapa dura, amb moltes pàgines, etc. (4)
- Joguines petites: mínim 3 del mateix tipus juntes per fer un paquet. Es puntuarà el paquet (eines, fruites, minicotxes, peces de cuina, etc.) (1)
- Jocs i joguines mitjanes: vehicles, puzzles, jocs de construcció, jocs de taula de mida mitjana, etc. (3)
- Jocs de taula grans i disfresses (5)
- Joguines grans: cuines, patins, tricicles, etc. (10)
- Jocs i joguines més sostenibles: es podran sumar 2 punts extra de regal a cada joc o joguina de més de 3 punts (mitjanes i grans) si és ecològica (de fusta o tela, sense piles ni plàstics) que estimulin la creativitat i el respecte pel medi ambient i pels animals (+2)

 

Renova la teva roba jove

Normes
Es poden portar un màxim de 10 peces de roba. Però, aneu amb compte! No s'accepten més de 2 jaquetes o abrics. La roba ha d'estar en bon estat, no pot tenir forats, descosits ni taques i ha d'estar neta. Només es pot donar roba de vestir, no s'agafen sabates, roba interior ni de la llar.
D'altra banda, durant els dies d'intercanvi els participants es poden emportar fins a 10 peces de roba, exceptuant jaquetes i abrics, que només es poden agafar un màxim de 2. En el cas de roba de nadons, també hi ha les mateixes limitacions.
No es podran utilitzar Renoves d'altres edicions, pel que et recomanem que no et desprenguis de tota la roba cada temporada. Fes un consum conscient i agafa només la roba que realment necessitis.
Només podran interncanviar roba persones de 12 a 35 anys.
Sistema de puntuació
- Samarretes i complements (1)
- Jerseis, camises i jaquestes fines (2)
- Pantalons, vestits, faldilles, roba de vestir, conjunts (3)
- Jaquetes gran i abrics (màxim 2) (5)

 

Organitza: Centre Cívic La Sedeta, Casal Infantil La Sedeta i Espai Jove La Sedeta

On: CC La Sedeta
Adreça: C/ Sicília, 321

Telèfon: 93.459.12.28
Email: ccsedeta@bcn.cat

Compartir