Festival SIMFONIC
Dissabte 8 de juny, 18 h

Dissabte
De 18 h a 19 h

08/06/2019
Preu: Activitat gratuïta

El proper dissabte 8 de juny partir de les 18 h, més de 5.000 alumnes d'escoles de música de Catalunya i Balears realitzaran 100 concerts simultanis en aquesta novena edició del Festival SIMFONIC.
El conegut grup de pop-rock Els Catarres són els padrins d'aquesta novena edició. En el seu honor, a les 18 h, la cançó Fins que arribi l'alba sonarà simultàniament a tots els concerts.
Tots els concerts del Festival SIMFONIC es celebren de manera gratuïta i agrupant diferents estils musicals. Les actuacions tindran lloc a espais tant singulars com la Nau Bostik a Barcelona, el Pati de les Magnòlies a Girona, el pati del Teatre Kursaal a Manresa, l'Auditori Municipal Enric Granados a Lñleida, el Palau Despuja a Tortosa o el CaixaForum Palma a Mallorca, entre molts d'altres.
També es podrà escollir entre formacions de caire clàssic (orquestres simfònioques, música de cambra, recitals de piano i cant coral), concerts de swing, grups de jazz, cors de gòspel, música electrònica i música tradicional i popular.

El Centre Cívic La Sedeta torna a participar i acollirà el concert dels alumnes nens i joves de l'Escola de Música de l'Orfeó Gracienc.

Compartir