Músiques per a la vida i la dignitat
Divendres 29 de novembre, 21 h

Divendres
De 21 a 23.30 h

29/11/2019
Preu: Activitat gratuïta

INTÈRPRETS. Safi Alhafez (Síria) – llaüt; Yannis Papaioannou (Grècia) - violí i oud; Hovannhes Karakhanyan (Armènia) – duduk; Imad Amrah (Marroc) – percussió i veu; Georgi Dimitrov (Bulgària) – qanun; Youness Erraki (Marroc) – veu; Leila Errabiai (Marroc) – veu; Meriem Mouabi (Marroc) - veu; Shahid Jehad (Síria) – veu; Khaled Khateb (Síria) – percussió tradicional; Ali Aksoy (Turquia) – percussió tradicional; Moslem Rahal (Síria) – ney (flauta) i direcció Membre d’HESPÈRION XXI i Professor principal del projecte ORPHEUS XXI Idea original: Jordi Savall.

La música com a crit, com a bandera, com a salvaguarda contra la desraó de la raó. La música com a salvavides i àncora, com a medicina i muralla rere la qual ens podem protegir.
Jordi Savall ha creat Orpheus XXI una formació integrada per músics professionals refugiats a Europa procedents de la conca mediterrània com a conseqüència de les situacions de guerra, barbàrie i gana que es viuen als seus països. La proposta posa en valor la seva cultura i tradicions a partir músiques interpretades amb instruments tradicionals com el llaüt, les percussions nord-africanes, el qanun o les flautes tradicionals.
Músiques per a la vida i la dignitat és un viatge que ens portarà des de Catalunya a Armènia, Síria, el Marroc, Israel i el Kurdistan de la mà d’una orquestra que incorpora vocalistes especialitzats en música àrab i oriental. Músiques, totes elles, amb un denominador comú: l’emoció i el diàleg intercultural.
Música que no es pot oblidar ni perdre, que s'ha de mantenir tan viva com els records. 
Per a més informació clica al següent enllaç: http://orpheus21.eu/ca/inici/
Reserva la teva entrada clicant al següent enllaç: https://cursoslasedeta.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=25&a=2152

Compartir