XXVI Setmana Cultural Gràcia amb Algèria
Del 23 de novembre a l'1 de desembre

Aquest any dediquem la Setmana Cultural a Algèria. Des del passat mes de febrer aquest país del Magrib ha viscut setmanes de protestes de la població per evitar que el president Bouteflika es presentés al seu cinquè mandat i per exigir la fi de la corrupció del sistema polític militar i el reton del poder al poble de forma pacífica. El govern militar d'Algèria té un gran deute pendent amb els Drets Humans.
L'objectiu principal de la Setmana Cultural és sensibilitzar a la població de Gràcia i Barcelona sobre la situació actual d'Algèria, donant a conèixer els costums i la forma de vida de la població algeriana present en el nostre territori, afavorint així la seva relació de veïnat i perquè valorin molt positivament la diversitat cultural present en la nostra societat, facilitant la convivència i el respecte mutu entre tots els seus habitants.
Un altre objectiu és sensibilitzar a la població de Barcelona sobre la necessitat d'impulsar accions encaminades a defensar els Drets Humans, la Justícia Global i la Pau a la Mediterrània com a eina bàsica per aconseguir que el Mediterrani torni a ser un pont entre cultures i no un mar de morts.
Les activitats es faran al Centre Cívic La Sedeta, al Centre Cívic El Coll-La Bruguera, a l'Espai Jove La Fontana, a la Biblioteca Jaume Fuster, a la Lliberaria La Caníbal i a l'Ateneu Llibertari de Gràcia.
Totes les activitats són gratuïtes. Per a més informació, consulteu el programa específic.
Organitza: Districte de Gràcia i Sodepau
Col·labora: Cooperació Internacional i Justícia Global Ajuntament de Barcelona

Compartir