Activitats extraordinàries

24 d'octubre, 17.30 h. Túnel del terror. El grup de joves de l'Espai Jove organitzarem un túnel del terror perquè passin els infants i les famílies més atrevides. També celebrarem la Castanyada conjuntament amb el Casal Infantil i l'Associació de Pensionistes i Jubilats La Sedeta. Espectacle familiar a la plaça i repartiment de paperines de castanyes per als infants.
9 de novembre, de 18 a 23 h. Gràcia Zona Zero. Un pacient amb un virus zombi ha escapat del Centre d'Investigacions Mèdiques del Coll. Prepara't per passar una aventura apocalíptica sobrevivint a una horda de zombis al Parc de la Creueta del Coll. Activitat gratuïta per a joves de 13 a 18 anys.
22 de novembre, 17.30 h. Taller contra la violència de gènere. En motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere realitzarem un taller feminsita per sensibilitzar sobre el tema. Activitat gratuïta per a joves de 12 a 16 anys. 
Sortida al Camp Nou, a confirmar dia i hora. Coincidint amb la Diada del Soci Solidari del FC Barcelona organitzarem una sortida al Camp Nou per veure un partit del primer equip de futbol masculí. Activitat gratuïta per a joves de 12 a 16 anys.

Compartir