Activitats extraordinàries de l'Espai Adolescent La Sedeta

24 d'octubre, 18.30 h. La nit dels esperits. El grup de joves de l'Espai Adolescents organitzarem un túnel del terror perquè passin els infants i les famílies més atrevides. També celebrarem la Castanyada conjuntament amb el Casal Infantil i l'Associació de Pensionistes i Jubilats La Sedeta. Espectacle familiar a la plaça i repartiment de paperines de castanyes per als infants.
9 de novembre, de 18 a 23 h. Gràcia Zona Zero. Un pacient amb un virus zombi ha escapat del Centre d'Investigacions Mèdiques del Coll. Prepara't per passar una aventura apocalíptica sobrevivint a una horda de zombis al Parc de la Creueta del Coll. Activitat gratuïta per a joves de 13 a 18 anys. Per a més informació clica al següent enllaç: https://lafontana.org/events/gracia-zona-zero/
Taller contra la violència de gènere. Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere realitzarem un taller que proposa un espai col·lectiu de reflexió entorn els malestars, la salut i el dol. Aquest taller pretén apropar-se a les desigualtats i les causes del patiment des d'una perspectiva crítica  amb una metodologia creativa i vivencial. El taller es celebrarà els dilluns 11, 18 i 25 de novembre de 17 a 19 h.
Sortida al Camp Nou, a confirmar dia i hora. Coincidint amb la Diada del Soci Solidari del FC Barcelona organitzarem una sortida al Camp Nou per veure un partit del primer equip de futbol masculí. Activitat gratuïta per a joves de 12 a 16 anys.

Compartir