Taller. Imagina i conta l'Índia

Preu: Activitat gratuïta

La Fundació Vicente Ferrer trasllada la màgia de l'Índia al barri de Gràcia amb el projecte "Imagina i conta l'Índia".
L'objectiu d'aquest projecte és apropar l'Índia i els Objectius de Desenvolupament Sostenible al barri, i alhora fomentar la comunicació intergeneracional entre les persones que participin en aquest projecte. Es faran accions a les escoles, al centre cívic La Sedeta, a les biblioteques Vila de Gràcia, Jaume Fuster i Vallcarca i els Penitents, a l'Espai de la Gent Gran La Violeta i col·laborarem amb el grup de formació teatral Sotacabina de Lluïsos de Gràcia.
El projetce s'inicia amb el taller de formació de contactones a La Sedeta, impartit per la narradora de contes Gina Clotet, d'Umpalumpa. Aquest taller és una introducció a l'art d'explicar contes. L'objectiu és aprendre algunes eines de narració oral, un dels oficis més antics del món. Es tractaran aspectes com ara el llenguatge corporal, quin material tenim per acompanyar la narració, què cal tenir en compte a l'hora d'explicar un conte... i, sobretot, es posarà en pràctica la narració de contes.
- Format del taller: 8 sessions d'una hora i mitja de durada, totalment gratuïtes per a les persones participants.
- Dates de celebració del taller:
Dilluns 7, 21 i 28 d’octubre 19 a 20.30 h
Dijous 7, 14 i 21 de novembre 19 a 20.30 h
Dijous 5 i 12 de desembre 19 a 20.30 h
- Organitza: Fundació Vicente Ferrer, Umpalumpa i el centre cívic La Sedeta
Taller gratuït. Places limitades. Inscripcions obertes fins el 7 d'octubre al centre cívic La Sedeta.
A través d'aquest taller es convida a les persones participants a traslladar la màgia de l'Índia als més petits i petites del barri. Durant els mesos de gener a l'abril hi ha programades 8 sessions de contacontes (4 sessions a la biblioteca de Vila Gràcia i a 4 més a la biblioteca Jaume Fuster). Si a les persoens participants els ve de gust, podran posar en pràctica els coneixements adquirits, narrant contes inspirats en dibuixos fets per nens i nenes de l'Índia rural.
* Des del centre cívic La Sedeta i la Fundació Vicente Ferrer estem oferint un taller formatiu i lúdic per a aquelles persones que tinguin interès en formar-se en l'art d'explicar contes. En cap cas, es tracta d'una oferta laboral.

Compartir